Domainin merkitys

Domainin merkitys

domainin merkitys

Tarvitaan vain yksi sana (domain/verkkotunnus), jonka kautta aukeaa koko maailman markkinapaikka ja internetkenttä oman yrityksesi toimintojen esittelyareenaksi ja viestinviejäksi.

Ennen domainaikaa yritykset rekisteröivät hyvät ja selkeät yritysnimet sekä neuvottelivat puhelinlaitokselta itselleen parhaan mahdollisen puhelinnumeron – sellaisen, joka oli helppo muistaa ja joka näytti hyvältä myös mainoksissa. Tämän puhelinnumeron näkyvä esilletulo esimerkiksi puhelinluetteloiden etusivulla oli siihen aikaan erittäin harvoille yrityksille mahdollista, koska taloudellinen investointi oli määrältään huimaava.

Nyt ja tulevaisuudessa tätä kaikkea markkinoinnissa edustaa domain eli verkkotunnus, joka tulee olemaan kaiken keskiössä. Sen varaan ja käyttöön rakennetaan omia kotisivuja, verkkokauppoja, palvelusivustoja, brändisivuja, yritysten markkinointikanavia, tiedotekanavia, videopalveluita, peliareenoita ja kaikkea mitä netistä voitkaan löytää. Itse domainin lisäksi on selvää, että sivuston sisältö on tärkeässä asemassa, jolloin molemmat tekijät yhdessä luovat yrityksen tulevaisuudelle tärkeimmän ja kustannustehokkaimman oman kanavan kaikkien ulottuville.